top of page

ZeaZoo

Käsityönä Bulgariassa valmistetut laadukkaat nahkaiset paljasjalkakengät suoraan valmistajalta. Tilaa nettikaupasta, saat ne itsellesi jo noin kahdessa viikossa.

Koodilla ASKELLA saat ZeaZoon nettikaupasta 10% alennusta

Ihanat uutuudet Husky ja Fox 2.0 nyt saatavilla

Husky.jpg
Fox 2.jpg

ZeaZoon kengät

ZeaZoolta löytyy mahtava valikoima erilaisia kenkiä. Kengät on valmistettu hengittävistä luonnonmateriaaleista: aito nahka tai kasvisparkittu nahka. Valikoimassa on erilaisia valmiita malleja tai voit myös halutessasi suunnitella kengät itse. Voit valita kasvisparkitusta nahasta erilaisia värivaihtoehtoja, lisätä kenkiin kuvia (5€ kpl.) tai vaikka lapsesi nimen (2€/kirjain).

Suosituimmat ZeaZoon kengät taitavat olla ihanan lämpimät talvikenkämallit Yeti ja Dingo. Nämä ovat olleet meidänkin perheen luottokengät talveen jo useampana vuonna peräkkäin. Välikauteen löytyy tyylikäs Fox ja kesään taas mitä ihanimpia sandaalimalleja lapsille sekä myös naisille ja miehille. Aikuisille löytyy lisäksi ballerinoja, kävelykenkiä, mokkasiineja ja Dingoja kylmiin keleihin.

Alta löydät tarkempia tietoja sekä vinkkejä kunkin mallin kohdalta. Kaikista näistä malleista meillä on pidempiaikanen kokemus ja niitä on ollut käytössä useammalla lapsella.

bottom of page