top of page

Miksi Askellan kengät

Askellan sivujen kautta suositellut kengät on kaikki testattu 1-10 vuotiailla lapsilla ja aikuisten kengät useammalla eri aikuisella.

 

Kaikki paljasjalkakenkämerkit eivät valitettavasti täytä terveellisen kengän kriteereitä. Paljasjalkakenkä tuotteena ei ole mitenkään suojattu vaan jokainen valmistaja saa kutsua kenkiään paljasjalkakengiksi. Askellan sivuilla suositellut kengät ovat käyneet läpi tarkan valintaprosessin. Ne edistävät jalkaterveyttä ja ne on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Kaikista kengistä löytyy fysioterapeutin tekemät arvostelut helpottamaan valinnan tekemistä. Sähköpostitse voi myös kysellä henkilökohtaista neuvoa.

 

Wildlingin, ZeaZoon, Magical Shoesin ja Mukishoesin kengät valmistetaan kaikki eettisesti Euroopassa. Valmistajat käyttävät pääasiassa luonnonmateriaaleja. Wildling Shoes ja Mukishoes pyrkivät lisäksi hyödyntämään tuotannossaan mahdollisimman paljon kierrätettyjä materiaaleja. Feelgroundsin kengät valmistetaan Vietnamissa tarkasti valvotuissa olosuhteissa ja ne pyritään valmistamaan mahdollisuuksien mukaan kierrätetyistä materiaaleista.

bottom of page