Mukishoes

Koodilla ASKELLA saat Mukishoes nettikaupasta 10% alennusta

mukishoes kids logo.png
mukishoes_logo_site.png

Portugalissa valmistetut jalalle terveelliset kengät lapsille ja aikuisille.

Mukishoes kengissä yhdistyvät kaikki terveellisen kengän ominaisuudet: ohut 3,5 mm tasainen pohja aikuisilla ja lapsilla 2,5 mm, kevyt paino, joka suuntaan taipuva pohja, jalkaterän mallinen lesti sekä hyvät kiinnitykset.

Postikulut Suomeen ovat 9,5€ ja yli 200€ tilauksille ilmaiset. Täältä voit lukea lisätietoa tilauksista.

Mukishoes perustettiin vuonna 2018, tavoitteena kehittää tyylikäs ja terveellinen kenkä täysin luonnollisista materiaaleista. Täältä voit lukea lisää kenkien valmistuksesta sekä käytetyistä materiaaleista.

Omat kokemukset Mukishoes kengistä

Sain Onyx High -mallin testiin loppukesästä. Kengät vastaavat kuvia ja kuvauksia täydellisesti. Etsin korvaajaa pitkävartisille Converse-kengilleni, ja nämä ovat siihen täydelliset. Koko osui heti oikeaan ja mielestäni kengät sopivat niin kapealle, kuin leveämmällekin jalkaterälle hyvän nauhakiinnityksen ansiosta. Suosittelen lämpimästi Mukishoes kenkiä vapaa-ajan käyttöön.

Lasten kengistä meille tuli testiin Spark malli. Tämä on lasten malleista kevyin ja mielestäni sopii parhaiten Suomen kesään. Mini Moss malli on vastaava kuin Spark. Villasukan ja lisäpohjallisen kanssa näitä voi varmasti käyttää myös vk-keleillä. Creek ja Swirl mallit ovat selkeämmin välikauteen sopivia. Kaikissa malleissa on vettähylkivä kalvo. Vedenpitävyydestä laitan lisätietoja kunhan kengät pääsevät käyttöön. Käteen kengät tuntuvat täydellisiltä. Ne ovat erittäin taipuisat joka suuntaan sekä todella kevyet. Kengissä on venyvät pikalukolliset nauhat, eli lapsen on helppo pukea nämä jalkaansa itse. Lisäpisteitä tulee myös kivasta ulkonäöstä. ;) Keväällä 2021 lapsille on tulossa kolme uutuusmallia.