Mukishoes

Koodilla ASKELLA saat Mukishoes nettikaupasta 10% alennusta

Mukishoesin uusi mallisto on nyt julkaistu! :)

mukishoes kids logo.png
mukishoes_logo_site.png

Portugalissa valmistetut jalalle terveelliset kengät lapsille ja aikuisille.

Mukishoes kengissä yhdistyvät kaikki terveellisen kengän ominaisuudet: ohut 3,5 mm tasainen pohja aikuisilla ja lapsilla 2,5 mm, kevyt paino, joka suuntaan taipuva pohja, jalkaterän mallinen lesti sekä hyvät kiinnitykset.

Postikulut Suomeen ovat 9,5€ ja yli 200€ tilauksille ilmaiset. Täältä voit lukea lisätietoa tilauksista.

Mukishoes perustettiin vuonna 2018, tavoitteena kehittää tyylikäs ja terveellinen kenkä täysin luonnollisista materiaaleista. Täältä voit lukea lisää kenkien valmistuksesta sekä käytetyistä materiaaleista.

Omat kokemukset Mukishoes kengistä

Sain Onyx High -mallin testiin loppukesästä. Kengät vastaavat kuvia ja kuvauksia täydellisesti. Etsin korvaajaa pitkävartisille Converse-kengilleni, ja nämä ovat siihen täydelliset. Koko osui heti oikeaan ja mielestäni kengät sopivat niin kapealle, kuin leveämmällekin jalkaterälle hyvän nauhakiinnityksen ansiosta. Suosittelen lämpimästi Mukishoes kenkiä vapaa-ajan käyttöön.

Lasten kengistä testissä on ollut Spark ja Nimbus Play. Lasten kengissä täyttyy kaikki terveellisen kengät kriteerit. Ne ovat erittäin taipuisat joka suuntaan sekä todella kevyet. Pehmeiden materiaalien ja hyvien kiinnitysten ansiosta nämä sopivat myös monen malliseen jalkaan. Lisäpisteitä tulee myös kivasta ulkonäöstä. ;) Elokuun lopulla - syyskuun alussa julkaistaan uudet syksyn mallit.

Täältä löytyy kenkien kokotaulukko. Kokemukseni mukaan lasten kengät ovat olleen

n. 2-5mm pienempiä sisämitaltaan kuin mitä valmistaja ilmoittaa taulukossa.