top of page

Feelgrounds kengät tuotiin markkinoille vuonna 2019. Tavoitteena oli valmistaa kenkiä, jotka olisivat parempia jaloille ja ympäristölle kuin nk. tavalliset kengät. Feelgrounds kengissä yhdistyvät kaikki terveellisen kengän ominaisuudet: ohut, tasainen ja joka suuntaan taipuva pohja, kevyt paino, jalkaterän mallinen lesti sekä hyvät kiinnitykset.

 

Kaikki mallit ovat vegaanisia ja kengissä pyritään käyttämään pääasiassa kierrätettyjä materiaaleja. Kengät valmistetaan vastuullisesti heidän omalla tehtaallaan Vietnamissa. Täältä voit lukea lisää tuotekehityksestä ja reilusta tuotannosta.

Feelgrounds kengät ovat saatavilla ainoastaan suoraan heidän omasta nettikaupastaan. Postikulut Suomeen ovat 13,90€. Täältä lisätietoa tilauksista ja palautuksista.

Omat kokemukseni Feelgrounds kengistä

Sain Original Luxe tekonahkaiset tennarit käyttööni viime keväänä. Näitä tuli käytettyä paljon keväällä, kesällä ja syksyllä. Malli on omaan kapeaan jalkaterääni hieman leveä, mutta leveähkö lesti ei kuitenkaan haittaa käytössä millään tavalla. Feelgroundsit toimivat mielestäni parhaiten normaalissa ja leveässä jalassa. Kapeaan jalkaan kannattaa kokeilla lisäpohjallista. Kengistä löytyy kaikki terveellisen kengät ominaisuudet ja laatu on ainakin omassa parissani ollut priimaa.

Ensimmäiset lasten mallit julkaistiin 7.2. Original Mesh Kids mallista löytyy kuusi ihanaa värivaihtoehtoa. Näissä on kätevä tarrakiinnitys ja vahvikkeet löytyvät kenkien kärjistä. Malli on melko leveää, eli sopii parhaiten normaalille ja leveähkölle jalkaterälle. Koot vastaavat taulukossa ilmoitettuja kokoja. Kengät ovat konepestäviä.

"Let's make barefoot shoes cool!"

Sivun kuvat (pictures): Feelgrounds

bottom of page