top of page

Magical Shoes

Koodilla ASKELLA saat Magical Shoes nettikaupasta 10% alennusta

logo.webp

Puolassa käsin valmistetut jalalle terveelliset kengät lapsille sekä aikuisille.

Lapsille

koot 21-35

Vegaaniset

kengät

Magical Shoes on vuonna 2015 perustettu minimalistisia kenkiä valmistava perheyritys Puolasta. Kaikki kengät valmistetaan käsin Puolassa korkealaatuisista paikallisista materiaaleista ja he käyttävät ainoastaan eettisesti toimivia tavarantoimittajia. Täältä voi lukea lisää Magical Shoes yrityksestä.

Tilaaminen nettikaupasta:

- kaikille yli 115€ tilauksille ilmaiset postimaksut

- maksu PayPalilla, luottokortilla tai tilisiirrolla

- 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus (asiakas maksaa palautuksen postikulut)

Omat kokemukset Magical shoes kengistä

Meillä on testissä ollut lasten sekä naisten talvikengät. Ensivaikutelma kengistä oli todella hyvä. Laatu vaikuttaisi olevan aivan priimaa sekä pohjan taipuvuus yllätti positiivisesti. Käytössä kengät ovat olleet nyt muutamia viikkoja. Lasten talvikengät sopivat mielestäni vk-keleille, leudoille talvikeleille ja hyvin esim. kaupunkikengiksi. Lumeen en näitä laittaisi lapselle lyhyehkön varren vuoksi. Naisten kengät sopivat omassa käytössä ainakin hyvin myös lumeen. Pääsin kerran näitä jo testaamaan myös jäällä ja pohjan hyvä pito oli todella hyvä. Testatuista kengistä näissä oli parhaiten pitävä pohja. Sateessa on myös molempia kenkiä käytetty hetkellisesti, ja tänä aikana ainakin jalat pysyivät kuivina.

 

Ja mikä tärkeintä, Magical Shoes kengissä täyttyy kaikki tervellisen kengät ominaisuudet: jalkaterän mallinen lesti, joka suuntaan hyvin taipuva pohja, hyvät kiinnitykset, ohut ja tasainen pohja sekä kevyt paino.

bottom of page