Wildling Shoes

Wildling logo.png

Kysy lisätietoja näistä loistavista kengistä sähköpostitse askella.fi@gmail.com

Saksassa suunnitellut, Portugalissa valmistetut jalalle terveelliset kengät lapsille ja aikuisille.

Ainutlaatuisesti suunntellun pohjan vuoksi Wildlingin kengät ovat täysin omaa luokkaansa. Pohjassa olevan uran ansiosta jalka pääsee toimimaan mahdollisimman luonnollisesti. Pohja antaa jalan liikkua niistä kohdista mistä sen kuuluukin, samalla suojaten niitä jalan kohtia mitä pitääkin. Pohjan paksuus on ainoastaan 1,5 mm - 3,5 mm.

 

Kenkien valmistuksessa käytetään pääasiassa puhtaita luonnonmateriaaleja, kuten luomupuuvillaa, hamppua, pellavaa, korkkia ja villaa. Jotkut kengät ovat täysin vegaanisia.

Koon valitseminen FITKIT >

Voit joko tulostaa FITKIT-kaavion sivuilta, tai katsoa jalan pituuden mukaan sopivan koon.

Lapsille suosittelen oman kokemuksen perusteella valitsemaan yhden koon isomman kuin mitä sivujen kautta ehdotetaan, näin jää myös kasvuvaraa kenkiin. Sama pätee jos haluat käyttää kengässä lisäpohjallista ja /tai villasukkaa.

Omat kokemukset Wildlingin kengistä:

Wildlingin kengät ovat ehdottomasti omasta mielestäni parhaat kengät jalkaan kaikista testaamistani kengistä. Uskoisin, että ainutlaatuinen pohja takaa erityisen tuntuman alustaan ja mahdollisimman rajoittamattoman liikkeen jalalle. Teknisesti annan kengälle siis ehdottomasti täydet 10 pistettä ;)

 

Sain uudemman malliset Wildingit vasta muutama päivä sitten testiin, eli niistä en pysty vielä tässä vaiheessa kertomaan tarkemmin. Käytännön puolella kengän pohjasta annan miinuspisteitä, tämä toki päätee ainoastaan vanhoihin malleihin. Näistä pohjan urista on mennyt kosteus läpi. Uusissa kengissä uran kohdalla on vahvistus, aika näytää toimiiko nämä mallit paremmin. Monet Wildlingin käyttäjät laittavat uraan joustavaa liimaa, kuten Wildlingin itsensä myymää Freesole-glueta tai esim. Tokmannilta saatavaa Kumiliima RubberFixiä. Liimaa käyttämällä pohjasta saadaan täysin vedenpitävä ja kestävämpi.

 

Laitan sivuille lisää infoa kunhan kengät pääsevät kunnolla testiin.

 

”Run Wild!”

 

”We like shoes better!”