Wildling Shoes

Tämä sivu sisältää kaupallisen yhteistyön linkkejä.

Wildling logo.png

Saksassa suunnitellut, Portugalissa valmistetut jalalle terveelliset kengät lapsille ja aikuisille.

Wildlingin nettisivuilla saat vatittua englannin kielen Saksan lipun takaa.

Ainutlaatuisesti suunntellun pohjan vuoksi Wildlingin kengät ovat täysin omaa luokkaansa. Pohjassa olevan uran ansiosta jalka pääsee toimimaan mahdollisimman luonnollisesti. Pohja antaa jalan liikkua niistä kohdista mistä sen kuuluukin, samalla suojaten niitä jalan kohtia mitä pitääkin. Pohjan paksuus on ainoastaan 1,5 mm - 3,5 mm.

 

Kenkien valmistuksessa käytetään pääasiassa puhtaita luonnonmateriaaleja, kuten luomupuuvillaa, hamppua, pellavaa, korkkia ja villaa. Jotkut kengät ovat täysin vegaanisia.

Koon valitseminen FITKIT >

Voit joko tulostaa FITKIT-kaavion sivuilta, tai katsoa jalan pituuden mukaan sopivan koon. Kaaviosta löytyvät senttimetrikoot ovat suositellut jalan pituudet kullekin koolle. Itse kuitenkin suositelen valitsemaan lapsille yhden koon isomman kuin mitä sivujen kautta ehdotetaan, näin jää myös kasvuvaraa kenkiin. Sama pätee jos haluat käyttää kengässä lisäpohjallista ja /tai villasukkaa.

Täältä löytyy asiakkaiden itse PLUS12-mitalla mittaamia kenkien sisämittoja. Mallien nimet ovat saksaksi, mutta sivujen kautta saat nämä selville  https://beeswildlinge.wordpress.com/2018/03/26/plus-12-groessenmessungen/

Omat kokemukset Wildlingin kengistä:

Wildlingin kengät ovat ehdottomasti omasta mielestäni parhaat kengät jalkaan kaikista testaamistani kengistä. Uskoisin, että ainutlaatuinen pohja takaa erityisen tuntuman alustaan ja mahdollisimman rajoittamattoman liikkeen jalalle. Teknisesti annan kengälle siis ehdottomasti täydet 10 pistettä ;)

 

Meillä on ollut nyt uusista malleista käytössä lopputalvesta ja keväällä Little Wolf 1,5 vuotiaalla, kuusivuotiaalla Heron, sekä itselläni Amarok. Näissä kaikissa on kalvo sekä päälimateriaalina huovutettu villa. Huovutettuun villaan ei saa laittaa suojasuihkeita, muihin malleihin valmistaja näitä suosittelee. Jotkut Wildlingin käyttäjät laittavat pohjan uraan joustavaa liimaa, kuten Wildlingin itsensä myymää Freesole-glueta tai esim. Tokmannilta saatavaa kumiliima RubberFixiä. Liimaa käyttämällä pohjasta saa kestävämmän. Uusissa malleissa on uran kohdalla vahvistus, joten itse on ole meidän kenkiin liimaa laittanut. Tähän mennessä kengät ovat meillä toimineet loistavasti. Useamman tunnin on kengät kestäneet kuivina esim. märässä metsässä kävelyä sekä lumessa temmeltämistä. Miinuksena kaikissa malleissa on liukas pohja talvikeleillä.

Kesäkenkinä taas lapsilla on toiminut loistavasti niin Chick kuin Rose Shafer ja aikuisilla Nebula sekä Tanuki Yoru. Eli muutaman vuoden käytön jälkeen voin suositella lämpimästi Wildlingin kenkiä koko perheelle.

Videoesittelyt kengistä:

Caribou Fir Marten North Wolf Nebula Amarok Little Wolf Heron

 

”Run Willd"

 

”We like shoes better!”