top of page
Infinity_Fox_blk.png

Saksassa suunnitellut, Portugalissa valmistetut jalalle terveelliset paljasjalkakengät lapsille ja aikuisille. Ainutlaatuisesti suunniteltu ja eettisesti valmistettu. Saatavilla ainoastaan Wildlingin omasta nettikaupasta. Ilmaiset postikulut yli 200€ ostoksesta. Ensimmäinen palautus veloituksetta.

Ainutlaatuisesti suunntellun pohjan vuoksi Wildling kengät ovat täysin omaa luokkaansa. Pohjassa olevan uran ansiosta jalka pääsee toimimaan mahdollisimman luonnollisesti. Pohja antaa jalan liikkua niistä kohdista mistä sen kuuluukin, samalla suojaten niitä jalan kohtia mitä pitääkin. Pohjan paksuus on ainoastaan 1,5 mm - 3,5 mm.

 

Kenkien valmistuksessa käytetään pääasiassa puhtaita luonnonmateriaaleja, kuten luomupuuvillaa, hamppua, pellavaa, korkkia ja villaa. Jotkut kengät ovat täysin vegaanisia.

Wildlingin nettisivuilla saat vatittua englannin kielen Saksan lipun takaa.

Miten valita oikea koko FITKIT >

Voit joko tulostaa FITKIT-kaavion sivuilta, tai katsoa jalan pituuden mukaan sopivan koon.

Taulukosta löytyvät koot ovat kenkien sisämittoja. Mallien todelliset sisämitat vaihtelevat hieman keskenään eri materiaalien ja kenkien rakenteen vuoksi. Näistä löytyy lisätietoa jokaisen mallin kohdasta FIT.

Wildlingin kengät sopivat yleisesti monen malliseen jalkaan hyvien

kiinnitysten ja pehmeiden jalan malliin muokkautuvien materiaalien

vuoksi.

IMG_0808.jpeg

Omat kokemukset Wildlingin kengistä:

Wildlingin kengät ovat ehdottomasti omasta mielestäni parhaat kengät jalkaan kaikista testaamistani kengistä. Uskoisin, että ainutlaatuinen pohja takaa erityisen tuntuman alustaan ja mahdollisimman rajoittamattoman liikkeen jalalle. Teknisesti annan kengälle siis ehdottomasti täydet 10 pistettä ;)

 

Meillä on ollut nyt uusista malleista käytössä lopputalvesta ja keväällä Little Wolf 1,5 vuotiaalla, kuusivuotiaalla Heron, sekä itselläni Amarok. Näissä kaikissa on kalvo sekä päälimateriaalina huovutettu villa. Huovutettuun villaan ei saa laittaa suojasuihkeita, muihin malleihin valmistaja näitä suosittelee. Jotkut Wildlingin käyttäjät laittavat pohjan uraan joustavaa liimaa, kuten Wildlingin itsensä myymää Freesole-glueta tai esim. Tokmannilta saatavaa RubberFixiä tai Aquasurea (Motonet). Liimaa käyttämällä pohjasta saa kestävämmän. Uusissa malleissa on uran kohdalla vahvistus, joten itse on ole meidän kenkiin liimaa laittanut. Tähän mennessä kengät ovat meillä toimineet loistavasti. Useamman tunnin on kengät kestäneet kuivina esim. märässä metsässä kävelyä sekä lumessa temmeltämistä. Miinuksena kaikissa malleissa on liukas pohja talvikeleillä.

Kesäkenkinä taas lapsilla on toiminut loistavasti niin Nebula, Eden, Tanuki Umi kuin Saker ja aikuisilla Nebula sekä Tanuki Yoru ja Kul. Useamman vuoden käytön jälkeen voin suositella lämpimästi Wildlingin kenkiä koko perheelle.

Videoesittelyt kengistä:

Caribou Fir Marten North Wolf Nebula Amarok Little Wolf Heron

Saker, Kul, Tengri, Tanuki Kokoro

 

”Run Willd"

 

”We like shoes better!”

bottom of page