Wildling Shoes

Wildling logo.png

Kysy lisätietoja näistä loistavista kengistä sähköpostitse askella.fi@gmail.com

Saksassa suunnitellut, Portugalissa valmistetut jalalle terveelliset kengät lapsille ja aikuisille.

Wildlingin nettisivuilla saat vatittua englannin kielen Saksan lipun takaa.

Ainutlaatuisesti suunntellun pohjan vuoksi Wildlingin kengät ovat täysin omaa luokkaansa. Pohjassa olevan uran ansiosta jalka pääsee toimimaan mahdollisimman luonnollisesti. Pohja antaa jalan liikkua niistä kohdista mistä sen kuuluukin, samalla suojaten niitä jalan kohtia mitä pitääkin. Pohjan paksuus on ainoastaan 1,5 mm - 3,5 mm.

 

Kenkien valmistuksessa käytetään pääasiassa puhtaita luonnonmateriaaleja, kuten luomupuuvillaa, hamppua, pellavaa, korkkia ja villaa. Jotkut kengät ovat täysin vegaanisia.

Koon valitseminen FITKIT >

Voit joko tulostaa FITKIT-kaavion sivuilta, tai katsoa jalan pituuden mukaan sopivan koon.

Lapsille suosittelen oman kokemuksen perusteella valitsemaan yhden koon isomman kuin mitä sivujen kautta ehdotetaan, näin jää myös kasvuvaraa kenkiin. Sama pätee jos haluat käyttää kengässä lisäpohjallista ja /tai villasukkaa.

Omat kokemukset Wildlingin kengistä:

Wildlingin kengät ovat ehdottomasti omasta mielestäni parhaat kengät jalkaan kaikista testaamistani kengistä. Uskoisin, että ainutlaatuinen pohja takaa erityisen tuntuman alustaan ja mahdollisimman rajoittamattoman liikkeen jalalle. Teknisesti annan kengälle siis ehdottomasti täydet 10 pistettä ;)

 

Meillä on ollut nyt uusista malleista käytössä lopputalvesta ja keväällä Little Wolf 1,5 vuotiaalla, kuusivuotiaalla Heron, sekä itselläni Amarok. Näissä kaikissa on kalvo sekä päälimateriaalina huovutettu villa. Huovutettuun villaan ei saa laittaa suojasuihkeita, muihin malleihin valmistaja näitä suosittelee. Jotkut Wildlingin käyttäjät laittavat pohjan uraan joustavaa liimaa, kuten Wildlingin itsensä myymää Freesole-glueta tai esim. Tokmannilta saatavaa kumiliima RubberFixiä. Liimaa käyttämällä pohjasta saa kestävämmän. Uusissa malleissa on uran kohdalla vahvistus, joten itse on ole meidän kenkiin liimaa laittanut. Tähän mennessä kengät ovat meillä toimineet loistavasti. Useamman tunnin on kengät kestäneet kuivina esim. märässä metsässä kävelyä sekä lumessa temmeltämistä. Eli näin muutaman kuukauden testaamisen jälkeen voin suositella lämpimästi Wildlingin kenkiä koko perheelle.

Videoesittelyt kengistä:

Nebula Amarok Little Wolf Heron

 

”Run Willd"

 

”We like shoes better!”