top of page

Kesäkengät ZeaZoo

Käsityönä Bulgariassa valmistetut laadukkaat nahkakengät suoraan valmistajalta. Tilaa nettikaupasta, saat ne itsellesi jo noin kahdessa viikossa.

ZeaZoon kesäkengät

ZeaZoolta löytyy mahtava valikoima erilaisia kesäkenkiä. Kengät on valmistettu hengittävistä luonnonmateriaaleista: aito nahka tai kasvisparkittu nahka. Valikoimassa on erilaisia valmiita malleja tai voit myös halutessasi suunnitella kengät itse. Voit valita kasvisparkitusta nahasta erilaisia värivaihtoehtoja, lisätä kenkiin kuvia (5€ kpl.) tai vaikka lapsesi nimen (2€/kirjain).


Olen tilannut yhdet ns. valmiit kengät (Leo Manga 1) sekä kahdet itse suunnitellut kengät kasvisparkitusta nahasta. Laatuero tavallisen ja kasvisparkitun nahan välillä on todella merkittävä, joten suosittelen tilamaan kasvisparkitusta nahasta valmistetut kengät. Nahan pehmeys, ja tätä kautta kengän joustavuus on näissä kengissä uskomaton. En ole yhtä laadukkaisiin nahkakenkiin (edes aikuisten) ennen törmännyt.

 

Huomaa, että itse suunnitelluilla kengillä ei ole palautusoikeutta. Tämä johtuu siitä, että kengät tehdään varta vasten asiakkaan toiveiden mukaisesti. Täältä> lisätietoa ZeaZoon tuotteiden vaihto- ja palautusoikeudesta.

bottom of page